© Grote indoor speeltuin met theater, bowling, lasershoot en buitenterras
LEGENTURIA - GROTE INDOOR SPEELTUIN MET THEATER, BOWLING, LASERSHOOT ...
ZAVENTEM • Treed binnen in een wereld vol legendes, avontuur en fantasie. Verscholen achter een grote poort vind je de wereld van Reynaert De Vos, Lange Wapper en het legendarische Ros Beiaard uit Dendermonde.

Ruimte voor fantasie en creativiteit
In onze mooi ingerichte speelhuisjes word je een echte bakker, postbode, ijzersmid, dokter, uitvinder, en nog veel meer!

Bootjesvijver
Roei zelf met je eigen bootje, en navigeer door de grot van Legenturia. (opgelet, men kan nat worden bij deze attractie)

Bestiarium
Voor de grote kinderen is er een drie verdiepingen tellend avonturenparcours. Ga op ontdekkingstocht in onze geheimzinnige klimkooi en wie weet vind jij de slapende draak van Legenturia?

Goudmijn
Ga zelf met een zeef op zoek naar goudkorrels in onze goudmijn. Wie voldoende goud verzameld heeft kan dit laten persen in een mooie medaille!

Peuterkermis van Hamelen
De allerkleinste kinderen (<6j) kunnen hier rustig spelen in een droomwereld vol kleurrijke langzaam bewegende speeltuigen en originele molentjes.

Arena
Leef je uit op onze vele grote springkussens, glijbanen en op het hindernissenparcours of klim naar het zwaard Excalibur in het kasteel.

Restaurant
Ons restaurant serveert zowel snacks als warme gerechten. In de zomer enkel in weekends en op drukke dagen geopend maar dan is de BBQ daar !

Drank: frisdrank, bier, wijn, koffie of tap zelf een van onze 16 Grapos huislimonades. Snacks: ijsjes, snoep, chocoladerepen, chips.

Warme maaltijden: spaghetti, pizza's, Legenturia burger (vis, kip, rund of veggie), nuggets, frikandellen, party snacks, loempia's, frietjes, pannenkoeken of Brusselse wafels.

Bowling
De Legenturia bowling heeft kleine draakjes die de kinderen helpen hun eerste strike te gooien in het gezelschap van hun ouders of grootouders die uiteraard ook kunnen meespelen,

de bowling is een apart onderdeel en niet inbegrepen in de toegangsprijs van de speeltuin en kost 5,95 euro per speler, bowlingschoenen gratis

Lasergame
Durf jij in onze blacklight doolhof met je laserwapen de strijd aan? Zowel mama's als papa's als grootouders kunnen mee met de kinderen in deze attractie. Legenturia koost voor speelse wapens en je hoeft niet eens een vest te dragen, alles zit in een modern high tech wapen. Lasergame kan gespeeld worden vanaf 7/8 jaar en is een aparte zone dus niet inbegrepen in speeltuin en kost 8,95 euro voor 1 spel (15min) en 14,95 voor 2 spelletjes (30 min).

ZORB voetbal
kruip in een gigantische bal en knots tegen elkaar en rol overkop, je zal met je telefoon vol geweldige foto's van dit spel terug naar huis keren. Het terrein wordt verhuurd per half uur aan 7,95 euro pp min 2 personen, min 8 jaar.

Seminaries, familiefeesten, teambuildings
Door het grote theater met tot 200 zitplaatsen is legenturia ook geschikt voor uw familiefeest, teambuilding of seminarie voor uw werk.

Contacteer ons we geven met veel plezier meer info info@legenturia.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

mail ons
0032.7 023 20 03
Legenturia - Fun & Entertainment Center
Weiveldlaan 6
1930 Zaventem
breng me hierheen